Magazin > VIP
26 ogledov

Beyoncé se brani

Beyonce Knowles
1/2
Youtube
Pevkin trebušček in njena nosečnost sta prišli pod vprašaj zahvaljujoč videu na spletu, na katerem je videti, kot bi se njen trebušček zgubal, ko se je usedla. Njen tiskovni predstavnik je govorice zanikal.

Mediji so že neštetokrat ugibali, ali je Beyoncé morebiti noseča. Zdaj je sama potrdila novico, vendar so se že pojavili dvomi v njeno nosečnost, potem ko se je na spletu pojavil posnetek njenega gostovanja v avstralski televizijski oddaji Sunday Night HD. Pevka se je v oddaji pojavila v ozki obleki z napetim zaobljenim trebuhom, ki pa se je, ko se je usedla nasproti voditelja, "zgubal", kar je povzročilo številne razprave v medijih o tem, ali je resnično noseča.

Ena od možnih teorij je, da je morebiti najela nadomestno mater in samo hlini nosečnost, spet druga, da nad svojim nosi lažni trebuh. Vsekakor pa je gotovo, da njen trebušček obstaja, kar je pevka dokazala tudi med svojim bivanjem na Hrvaškem septembra, ko so jo ujeli brez majice.

Pevka zanikala govorice

Pevkin tiskovni predstavnik je govorice komentiral kot "neumne, smešne in neresnične".

V oddaji je zvezdnica potrdila, da z Jay-Z-jem, s katerim sta poročena tri leta, pričakujeta svojega prvega otroka februarja. "Preprosto čutim, da je čas, in sem zelo hvaležna Bogu, da me je blagoslovil z največjim darilom, ki ga lahko prejme človek," je povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.