Magazin > VIP
32 ogledov

Beyoncéjina sestra spodbuja uporabo drog

Solange Knowles FameFlynet
Številni oboževalci so bili hudo razočarani, ko je Beyoncéjina sestra Solange odpovedala poletno turnejo po Evropi, zdaj pa se je izvedelo, da naj bi bile za to krive droge.

Solange je v uradni izjavi na svoji spletni strani po odpovedi devetih koncertov v Evropi povedala: "Popolnoma sem obupana. A žal moram sprejeti najboljšo odločitev zase in za svojo družino ter za svoje psihično in fizično zdravje. S tem bom v svojo družino spet prinesla stabilnost."

Pevka je še dodala, da jo je močno izčrpal tudi stres ob selitvi iz Los Angelesa v Brooklyn, zato naj bi bila povsem brez energije za evropsko turnejo. A spletna stran RadarOnline.com poroča, da razlog za izčrpanost tiči v drogah, natančneje v marihuani.

Ne skriva ljubezni do trave

Preteklo soboto je zvezdnica med nastopom namreč brez dlake na jeziku dejala: "Voham nekaj zelišč v zraku. Če jih imate, je zdaj odličen čas, da si jih prižgete!" Po tem so se na Twitterju kar usuli komentarji, eden od njih se je glasil: "Solange spodbuja ljudi in najstnike, naj kadijo marihuano. Kaj ji pa je? Čisto anti-Beyoncé." S podobno izjavo je šokirala že decembra lani v New Yorku.

Sicer pa 27-letnica nikoli ni skrivala, da je privrženka marihuane. Leta 2008 ji je celo napisala odo, na vprašanje novinarja, ali jo tudi sama kadi, pa je odgovorila: "Ne pišem o stvareh, ki niso resnične!" Istega leta je na Twitterju zapisala, da je ne kadi tako pogosto, a kljub temu pogosto pozablja stvari. Leta 2010 je priznala, da med snemanjem vedno pokadi "džojnt ali dva". Leto kasneje pa je marsikoga šokirala, ko je kar prek Twitterja iskala dilerja. Le kaj na to pravi njena slavna sestra Beyoncé?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.