Magazin > VIP
34905 ogledov

Bi prepoznali to znano Slovenko?

Nika Krmec Instagram
Tako ljubka je bila v otroštvu.

31-letna glasbenica in vplivnica Nika Krmec je pred kratkim na Instagramu objavila ljubko črno-belo fotografijo iz otroštva. Na njej je oblečena v volneno jopico in s kodrastimi lasmi prikupno gleda v kamero. 

“Po mnenju staršev sem bila kot otrok vedno trmasta, živahna in nagajiva. Nikoli nisem hotela spati v svoji posteljici in vedno so skrivali hrano pred mano, saj sem jo oboževala,” se je otroštva spominjala Nika.

Nika Krmec in Skeyti | Avtor: Nika Krmec Nika Krmec

“Eden izmed najbolj smešnih spominov iz osnovne šole je ta, da sem vsako jutro olupila in narezala krompir, nato pa s sošolko pred poukom spekla pomfri. Drugi najljubši spomin pa je, ko smo s sošolkami med odmori skakale ‘gumitvist’, ki je bil takrat zelo priljubljen. Seveda so me v osnovni šoli zaradi skupine Foxy Teens dražili, a me to ni motilo. Srednja šola pa je bila zame precej težko obdobje,” nam je zaupala 31-letnica.

Nika se te dni ukvarja z opremljanjem svojega stanovanja, ki ga je prenavljala kar dolgo časa. Dneve preživlja predvsem s 16-letno psičko Skeyti, ki jo v zadnjem času pesti huda tesnoba, ko jo Nika pusti samo. V čast psički si je na roko dala narediti tetovažo njene šapice, pred kratkim pa je povedala, da jo je Skeyti naučila, kaj pomeni brezpogojna ljubezen. O njunem ritualu s sladoledom si lahko preberete TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • JJ66 15:53 15.september 2024.

    Ta še v svoji vasi ni znana

  • Ender3 11:02 15.september 2024.

    Kako hudiča, da je ne poznam. Od kje naj bi bila znana. ??

  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:28 15.september 2024.

    Še dobro, da gre le za znano Slovenko, ne pa slovensko zvezdnico, kot je označba za večino ostalih na tem portalu, ker prvič slišim za njo!