Magazin > VIP
32 ogledov

Bieber razburil obiskovalce hiše Anne Frank

Justin Bieber FameFlynet
Justin Bieber si je ogledal hišo, v kateri se je Anne Frank z družino skrivala pred Nemci, in razburil druge obiskovalce.

Bieber se je med svojo turnejo po Evropi ustavil tudi v Amsterdamu, kjer si je ogledal hišo, v kateri se je Anne Frank s svojo družino skrivala pred Nemci. V muzeju naj bi prebil dobro uro in svoje vtise vpisal v knjigo gostov. "Sinoči je Justin Bieber s prijatelji in varnostniki obiskal hišo Anne Frank. Zunaj pa so nanj čakali oboževalci. V muzeju je ostal več kot uro. V našo knjigo gostov pa je zapisal: 'Moj obisk je bil zelo navdihujoč. Anne je bilo krasno dekle. Upam, da bi bila belieberka (izraz za oboževalke Justina Bieberja, op. av.).'“ so zapisali na Facebook strani muzeja.

Zapis je pri drugih gostih sprožil val ogorčenja. "Da bi bila KAJ? Ta mali idiot je preveč samozavesten. Anne je pomembna zgodovinska osebnost. Pokaži nekaj spoštovanja,“ je zapisal eden od gostov, drugi pa je dodal: "Vesel sem, da je prišel. A zadnji stavek je ZELO samopromocijski. Popolnoma je zgrešil pomen Anne Frank.“

"Bieberju so povedali, da je Anne stene polepila z zvezdniki iz tistega časa. To je ozadje njegovega zapisa,“ pa je razložil neki drugi vir.

Komentarjev 1