Magazin > VIP
7230 ogledov

Bivša Ralfa Schumacherja po njegovem priznanju, da je gej, objavila ta posntek

cora schumacher
Sprašujejo se, kaj je želela Cora Schumacher s to fotografijo sporočiti ...

Nekdanji dirkač formule 1 Ralf Schumacher je sredi julija na Instagramu razkril, da ljubi moškega. "Najlepše je, ko imaš ob sebi pravega partnerja, s katerim lahko vse deliš," je zapisal ob romantičnem posnetku, na katerem objema moškega. 

Ralf in Etienne naj bi bila že dve leti par. Francoz z Nemcem živi na jugu Francije in v Južni Afriki, sodelujeta pa tudi poslovno.

Ralfova bivša žena Cora, s katero je bil 14 let poročen, zveze ni komentirala. Sedaj pa je objavila pomenljivo fotografijo. "Solze razkrivajo več kot besede," je zapisala od svoji objokani poročni fotografiji.

Kaj je hotela s tem posnetkom sporočiti, ve le Cora, ki ima z Ralfom sina Davida. Nekaj pa se zdi jasno: neveste, ki s praznim pogledom zre predse, na posnetku niso oblile solze sreče. Zdi se, da je bila Cora v tistem trenutku na smrt žalostna. "Kaj naj človek na to reče? Ena velika laž", "Zakaj si pri tem sploh sodelovala", se glasita le dva komentarja Corinih kritičnih sledilcev. 

Kdo spremlja Corino življenje, ve, da je lepotica pred kratkim javno spregovorila o svojem zakonu in tudi namignila, da Ralf ni bil iskren. "Z njim sem se poročila iz ljubezni. Zanj nisem tako prepričana. Obstaja na tisoče razlogov, zakaj se nekateri poročijo z nekom, pri katerem niso našli velike ljubezni. Do njega sem bila vedno iskrena. Za razliko od njega." Več ni povedala, saj je podpisala sporazum o molčečnosti. 

Cora je pred kratkim zaradi bivšega spet jokala. "Tudi 9 let po ločitvi mi pošilja odvetniško pošto in hoče, da sem tiho," je Cora takrat dejala za "Bild" in dodala: "Zdaj je pa dovolj! Tega ne bom več prenašala, popolnoma sem razočarana nad bivšim! Ko sem bila v šovu, je javno govoril o meni. Ko pa jaz kaj rečem, takoj pride od odvetnika pošta."

Komentarjev 1
  • miha3 07:54 30.julij 2024.

    Ja, kretenica, podpisala si, kaj se zdaj čudiš, če dobivaš pošto od odvetnika. 🤣🤣 Za vedno jo boš, ko boš lapala o njemu, mislim, to pa je IQ na nivoju povprečne temperature vode v blejskem jezeru. 😂😂😂😂