Magazin > VIP
23 ogledov

Bizarna ljubezen Whitneyjine hčerke

Bobbi Kristina Whitney Houston twitter.com
Bobbi Kristina Brown, hčerka pokojne Whitney Houston, se je spustila v bizarno romanco s svojim "bratom", posvojenim sinom legendarne pevke.

Britanski tabloid The Sun poroča, da sta si Bobbi Kristina in Whitneyjin neuradno posvojeni sin Nick Gordon naklonjena bolj, kot bi si morala biti. Njuni bližnji prijatelji so namreč razkrili, da so ju zalotili med poljubljanjem, držanjem za roke in pisanjem romantičnih tvitov. "Bobbi ga je poljubljala na usta, zagotovo je šlo za ljubezenski poljub, ne prijateljski," je izdal vir.

Da se med njima nekaj plete, se je začelo namigovati že pred enim letom, ko se je Nick vmešal v prepir med Bobbi Kristino in njenim takratnim fantom. Devetnajstletnica je govorice takrat utišala z besedami, da je Nick le brat, ki ga nikoli ni imela, po Whitneyjini smrti pa se spet govori o ljubezenskem razmerju in ne le razmerju med bratom in sestro. Pokojna pevka je za Nicka začela skrbeti pred desetimi leti, ko se mu je njegova mama odrekla.

Prvi intervju po smrti

Medtem pa je Bobbi Kristina končno spregovorila o smrti svoje mame, ki je umrla pred enim mesecem. Noč, ko je Whitney umrla, je bila za Bobbi Kristino razumljivo izjemno težka. Na bolečino je poskušala pozabiti s spanjem v mamini vili v Atlanti, a ji ni uspevalo. Mir je našla šele naslednje jutro. "Zbudila sem se, nato pa sem jo zaslišala. Rekla mi je, da zdaj lahko pridem domov," je Kristina povedala v ekskluzivnem intervjuju z Oprah Winfrey. "Ko sem prišla domov, sem se nenadoma počutila mirno, bila sem okej."

Bobbi Kristina, ki je 4. marca dopolnila 19 let, je dodala, da je zdaj končno pomirjena in je sprejela mamino smrt. Tolaži jo njen duh, pravi. "Slišim njen glas, kako se pogovarja z mano. Vedno je z mano, vedno lahko čutim njeno prisotnost. Sprašuje me, ali jo potrebujem, jaz pa ji odgovarjam, da jo bom zmeraj potrebovala."

"Nadaljevala bom njeno zapuščino"

Z Oprah je spregovorila tudi o zadnjih dneh, ki jih je preživela z mamo. "Bilo je zgodaj zjutraj. Prišla sem k njej v sobo, ona pa mi je rekla, naj se uležem k njej. Božala me je po glavi in me objemala. Nato sem zaspala v njenih rokah," je v solzah povedala Bobbi Kristina in za konec dodala: "Nadaljevati moram njeno zapuščino, še naprej bom pela, igrala in plesala."

Komentarjev 1
  • Oseba_ 08:40 12.marec 2012.

    Če jo psihiatri slišijo, ne bo dobro zanjo.Take izjave pomenijo, da je še v psihičnem šoku.