Magazin > VIP
8682 ogledov

Bizarno: Tako je Ralf Schumacher svojega partnerja predstavil bivši ženi

Cora Schumacher, Ralf Schumacher Profimedia
Spoznala sta se pred enim letom.

Prijatelj Core Schumacher je razkril, da je lepotica novega partnerja svojega bivšega moža, Ralfa Schumacherja, spoznala že pred enim letom. Bild je pred dnevi objavil posnetek, ki je nastal spomladi leta 2023 in na katerem se Cora in Etienne smejita v kamero. Fotografija je bila posneta med skupnimi počitnicami. "To je bilo lanskega aprila. Ralf jo je povabil v svojo hišo v Saint-Tropezu. Bilo je zelo zabavno," je povedal vir. Da sta Ralf in Etienne par, pa Cora takrat še ni izvedela, saj ji je nekdanji dirkač rekel, da je le njegov asistent.

Ralfu je bilo menda pomembno, da se spoznata, o svojem ljubezenskem življenju pa z bivšo ženo ne razpravlja. Cora je za novico tako kot ves preostali svet izvedela iz medijskih objav, ki so povzemale Ralfov zapis na Instagramu. Več o tem TUKAJ.

Po ljubezenski objavi z Étiennom je Cora več dni molčala, nato pa na Instagramu objavila fotografijo solz, posnete na njeni poroki z Ralfom. "Solze razkrivajo več kot besede," je zapisala ob žalostnem posnetku.

Kdo spremlja Corino življenje, ve, da je lepotica pred kratkim javno spregovorila o svojem zakonu in tudi namignila, da Ralf ni bil iskren. "Z njim sem se poročila iz ljubezni. Zanj nisem tako prepričana. Obstaja na tisoče razlogov, zakaj se nekateri poročijo z nekom, pri katerem niso našli velike ljubezni. Do njega sem bila vedno iskrena. Za razliko od njega." Več ni povedala, saj je podpisala sporazum o molčečnosti. 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 07:14 11.avgust 2024.

    Uboga Corina..