Magazin > VIP
2606 ogledov

Bo princ Andrew proti kralju uporabil skrivno orožje?

kralj charles, princ andrew, karel III. Profimedia
Andrew ima asa v rokavu.

Britanski kralj in njegov mlajši brat Andrew se že dalj časa prepirata okoli prav posebne nepremičnine - Royal Lodge. Andrew tam prebiva že leta in bi po dogovoru, ki velja do leta 2078, tam lahko živel vse do smrti, a se Karl s tem ne strinja. Kralj si želi, da bi se njegov brat čim prej izselil, zato mu je ponudil nov dom - posestvo Frogmore Cottage. Andy je njegovo ponudbo zavrnil, zato je kralj dvignil najemnino, ki na leto po novem znaša 300 tisočakov. Maja je med bratoma spet počilo, ker Andrew ni izpolnil svoje obljube in se lotil prenove hiše. Zaradi višje najemnine za to ni imel finančnih sredstev. Prenova bi ga menda stala 2,3 milijona evrov.

Kralj ima tako še en razlog, da vrže brata na cesto, a Ingrid Seward, urednica revije "Majesty Magazin", pravi, da se to ne bo zgodilo, ker ima princ še enega asa v rokavu. Oziroma kar dva - svoji hčerki Beatrice in Eugenie, ki sta v kraljevi družini izjemno priljubljeni, še posebej pri srcu pa sta ravno kralju.

Kot je povedala poznavalka, je mnenje princesk v družini zelo cenjeno. "Svoje otroštvo sta preživeli na različnih koncih, Royal Lodge je bila edina stalnica v njunem življenju," je povedala Seward in dodala, da bi spomini princes na to nepremičnino in z njimi povezana čustva lahko omehčala kralja. Strokovnjakinja za kronane glave tudi meni, da bi Andrew svoji hčerki zagotovo prosil za pomoč, če se bo situacija zaostrila, in Bea ter Eugenie bi očetu takoj pomagali, saj ga imata močno radi.

Tako Frogmore Cottage kot tudi Royal Lodge se nahajata v Windsorju. Posestvi loči le osem kilometrov, se pa nepremičnini med seboj zelo razlikujeta. Royal Lodge, kjer z Andrewem živi tudi njegova bivša žena Fergie, se lahko pohvali z več kot 30 sobami, Frogmore Cottage z le desetimi ...

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:52 16.junij 2024.

    Nezanimivo za nas

  • jezero 08:07 16.junij 2024.

    Slovenska politična elita bi ta super bivališča že zdavnaj preprodala Hrvatom!