Magazin > VIP
52 ogledov

Bo videospot posnela v puliju?

Saša Lendero Facebook
Saša Lendero nam je zaupala, da se boji posneti videospot za svojo novo pesem Mamma mia.

Saška Lendero se svoje oboževalce boji presenetiti z videospotom za novo skladbo Mamma mia, saj so ji na YouTubu prvo objavo skladbe, ki je bila podkrepljena z kolažem fotografij "zaklenili", češ da naj bi bile fotografije preveč gole. Saša pravi, da jo je bolj kot odločitev YouTuba prizadela hudobija tistega, ki je njen video za pesem Mamma Mia prijavil.

"Ne vem, če bom videospot za omenjeno skladbo sploh posnela, saj ti ga lahko prijavi vsak, prijav pa sploh ne pregledujejo, temveč posnetek enostavno zaklenejo. Proti temu prav nič ne pomaga, pa tudi, če bi spot snemala v puliju," se je prejšnji teden pošalila Saška, ta teden pa zaupala, da svojih oboževalcev seveda ne bo pustila na cedilu: "Posneli ga bomo, saj je na med poslušalci zelo lepo sprejet, vendar sem trenutno polno zaposlena s pripravami na oddajo Ljubezen na deželi, nastopi in snemanjem dveh albumov, tako da bo to moralo še malo počakati. Zagotovo bomo prvotni scenarij malo spremenili, saj si želim, da bi bil videospot duhovit, in morda vključili tudi ta neljubi pripetljaj."

Saška v najnovejšem hitu poje o simpatiji, ki je njeni ženski čari niso omrežili, temveč je na plesišču rajši zaplesala z moškim. "Meni se to, na srečo, ni nikoli zgodilo, je pa zgodba resnični pripetljaj moje znanke," je še zaupala Saška. Pesem Mamma mia lahko poslušate tukaj.

Komentarjev 2
  • kurt 15:25 22.junij 2013.

    Z goloto, oziroma pomankljivo pokritostjo telesa se daleč pride, ne glede na kvaliteto petja ali kvaliteto glasbe, ki jo taka oseba izvaja.Moški pa itak vemo, da poslušajo z očmi.Meni je tovrstno izvajanje glasbe...glasbeni šund..oziroma zavajanje.

  • Oseba_ 12:06 22.junij 2013.

    ne zanima nas