Magazin > VIP
16500 ogledov

Bolezen: Igralka ne želi vedeti, koliko časa bo še živela

olivia newton-john Profimedia
Že tretjič se bori z rakom.

Zvezdnica filma Briljantina, Olivia Newton-John, se že tretjič bori z rakom na dojkah. 

Pri Olivii se je rak na dojkah prvič pojavil leta 1992. Prestati je morala devet krogov kemoterapij, delno mastektomijo in rekonstrukcijo dojke. Drugič je za isto boleznijo zbolela leta 2013, leta 2017 pa je to diagnozo dobila še tretjič.

70-letnica je za oddajo “60 Minutes Australia" spregovorila o življenju z rakom v četrtem stadiju. Med drugim je dejala, da ne želi vedeti, koliko mesecev življenja ji je še ostalo. “Če ti nekdo reče, da imaš pred seboj le še šest mesecev življenja, se bo to verjetno uresničilo, saj boš v to verjel. Zame je, vsaj s psihološkega vidika, zato bolje, da ne vem, kaj pričakujejo oziroma koliko časa je živela zadnja oseba, ki je imela enako bolezen.”

Chloe Rose Lattanzi, Ovlicia Newton John Neuspela preobrazba? Magazin Kaj je hčerka Olivie Newton-John naredila iz sebe?!

Olivia je razkrila tudi, da si pomaga s konopljinim oljem. “Če kapljic ne vzamem, čutim bolečino, zato vem, da deluje.” Igralka se sedaj ukvarja predvsem z dobrodelnostjo. Organizirala je dražbo, na kateri je prodajala spominke, med drugim tudi oblačila, ki jih je nosila v filmu Briljantina. Izkupiček bo šel njeni  organizaciji Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre.
Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.