Magazin > VIP
3009 ogledov

Borut Pahor tega turista skoraj spravil v jok

Borut Pahor Saša Despot
Pa ne namenoma ...

Nekdanji predsednik republike Slovenije, Borut Pahor, tudi po koncu svojega mandata ni izgubil veselja do Instagrama, kjer še vedno pogostokrat deli utrinke iz svojega življenja. Tokrat je sledilcem zaupal izjemno simpatično anekdoto, ki se je pripetila na Kongresnem trgu. "Joj, no, spet sem spoilal," je začel svoj zapis, v katerem je razložil, da ga je v centru prestolnice ustavil Poljak, ki ga je prosil za fotografijo. Snidenje je potekalo zelo harmonično, nato pa je Pahor naredil napako ... 

"Med fotografiranjem mi nekaj govori, da se je zaročil ali nekaj takega. Potem pristopi tudi njegovo dekle, ki je iz Vietnama, in jaz ji čestitam za zaroko. Ona me debelo pogleda, on pa obupano skoraj v jok. 'Mr. President, jutri sem jo mislil presenetiti s prošnjo za zaroko na Bledu. OMG, grozno, nisem ga dobro poslušal, pokvaril sem mu presenečenje, ampak ona je bila pa presrečna," je zapis zaključil Pahor.

Verjamemo, da mu turist napake ni zameril ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Komentarjev 10
  • rd2dmk2 16:06 08.julij 2024.

    spet samovščen poln samega sebe, sanja kako je pomemben, ker ga en tip hoče imet na felfiju in pohajkuje v oblakih in seveda presliši vve kar mu človek govori, ko pa mora njegova Pahorjeva važnost butati ob stratosfero. in ga ...prikaži več pokrona. no ja to mi deli miško- traparije- da te zgodovina se spomni - po njih.

  • Kmodri_ 16:05 08.julij 2024.

    Mi že vse skozi jokamo, ko nas je zadela naghba (po palestinsko nacionalna katastrofa), ki se sliši na Borat ali Barbika! Bog se usmili Slovencev!

  • atamama 12:42 08.julij 2024.

    Ali je bil živalski vrt zaprt.... samo vprašam .....