Magazin > VIP
17 ogledov

Brad Pitt in Bill Clinton z lopato v roki

Nasmejana Bill in Brad sta razveselila New Orleans. Žurnal24 main
Nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton in Brad Pitt sta prijela v roke lopati in tako simbolično začela projekt gradnje hiš, nad katerim bdi Pittova fundacija Make It Right.
Clintonu, ki je pred leti polnil stolpce tabloidov zaradi svojega razmerja z Monico Lewinsky, in Pittu se je pridružilo 600 študentov z vsega sveta. 44-letni Brad, ki z družino (kmalu se bo povečala za člana ali dva – Angelina namreč po namigovanju medijev pričakuje dvojčka) živi "med Los Angelesom in New Orleansom", je pojasnil: "Upamo, da bo v šestih mesecih sprememba že velika." Cilj projekta je zgraditi stanovanja, ki si jih bodo lahko privoščili tisti, ki so bivališča izgubili med divjanjem hurikana Katrina leta 2005.

"Danes smo zelo vznemirjeni, a ne smemo pozabiti, da je to le majhen del, potrebe so še zelo velike. Še tisoči ljudi potrebujejo pomoč, da se bodo lahko vrnili domov," je dodal Brad. V prvi fazi bodo zgradili 150 "zelenih" in relativno poceni domov, denar pa so v Pittovo fundacijo prispevale različne organizacije in posamezniki.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.