Magazin > VIP
3569 ogledov

Brane Kastelic o ljubezni svetuje drugim, tako pa z ženo ravna sam

brane kastelic Osebni arhiv
Si mislite?

Dolgoletni novinar in dopisnik, slikar ter nekdanji žirant v šovu Slovenija ima talent Brane Kastelic je tudi strokovnjak na področju ljubezenskih in seksualnih razmerij, na tem področju v svojih rubrikah namreč že leta svetuje obupanim Slovenkam in Slovencem. Ne skriva, da je ljubitelj erotike, nekoč je povedal, da je "seks enkrat na dan minimum". 

"Zvestoba ni precenjena, zelo podcenjeni pa so razlogi za nezvestobo, zlasti najpomemb­nej­ši. Če bi se pari veliko več posvečali seksu - enkrat na dan je res minimum - in če ne bi vsemu drugemu odmerjali več časa, bi bilo veliko več zvestih moških in ... žensk, ki v tej disciplini vse manj zaostajajo za moškimi, če sploh še ... zaostajajo," je leta 2011 povedal za revijo Story.

Da se svojih nasvetov drži, je pokazal ob okrogli obletnici poroke, ki sta jo z ženo Nevenko praznovala v začetku Avgusta. Ne skrivata, da ljubezen še vedno cveti. Brane pa žene ob obletnici ni presenetil le z romantično večerjo, pač pa je predčasno odletel v Španijo, da je počistil in pripravil njuno poletno rezidenco.

"Hvala vsem za lepe želje ob najini obletnici poroke. V petek zvečer sva imela lepo večerjo v restavraciji Ivy's v Wimbledonu, dan za tem pa sem jo zapustil. A le začasno, da sem za družinske počitnice pripravil naš dom v Španiji, začel sem s teraso," je zapisal ob fotografijah z večerje.  

Objavil pa je tudi njune poročne fotografije: "Danes z najdražjo, mojo Nevenko, praznujeva kar okroglo obletnico poroke, ki se je zgodila na ljubljanskem magistratu drugega avgusta./../ To je objava o moji najdražji, ki jo moram deliti z vami. Kako lepa nevesta, ki se je razvila v lepo in čudovito ženo za vedno." 

Komentarjev 3
  • Soljatar 09:12 15.avgust 2024.

    lolek, ki se na stara leta ukvarja z rumenimi novičkami...

Sorodne novice