Magazin > VIP
4917 ogledov

Brian Austin Green in Tori Spelling razkrila, zakaj 18 let nista govorila

Tori Spelling, Brian Austin Green Profimedia
Skoraj 20 let brez stikov.

Tori Spelling in Brian Austin Green, nekdanja soigralca iz serije Beverly Hills 90210 sta bila pred kratkim gosta v podkastu Oldish, v katerem sta razkrila, da nista govorila drug z drugim skoraj dve desetletji po koncu oddaje.

Spellingova, ki je igrala Donno Martin v najstniški dramski seriji, je povedala, da je bila po koncu snemanja v solzah, ker se je bala, da bosta z Greenom, ki je igral Davida Silverja, izgubila stik.

"Bila sva tako blizu," je povedala. "Skupaj sva odraščala in bila sva tako dobra prijatelja. Bilo je skoraj tako, kot bi šla skozi ločitev ali kaj podobnega. Rekla sem si, čas je, da grem naprej, a bi lahko tudi izgubila človeka, s katerim sem imela takšno povezavo. Spraševala sem se, kaj se bo zgodilo zdaj?” Tori se je spomnila, da ji je Green zagotovil, da bosta ostala prijatelja in bosta vedno skupaj ter da bosta šla skupaj na počitnice. “V resnici je bilo to zadnjič, da sva govorila v 18 letih," je dejala.

Brian je povedal, da je poskušal ohraniti prijateljstvo, vendar se Tori ni zdela zainteresirana. "To, da nočeš biti več moja prijateljica, sem resnično čutil. Ker se mi je zdelo, da sem izpolnil svojo polovico dogovora. Pozdravil sem te ob izidu DVD-ja serije, a me nisi pozdravila nazaj. Poskušal sem te obiskati in poklicati. Ko to ni bilo vzajemno, sem si mislil, da mogoče potrebuješ čas.” Spellingova pa je razkrila, da se je izogibala Greenu, ker ni maral njenega razmerja z njenim takratnim fantom, Vincentom Youngom, ki naj ne bi bil dober zanjo.

Tori pa je motil Greenov odnos s takratnim dekletom Vanesso Marcil. “Bilo je frustrirajoče videti iz prijateljeve perspektive, kako se ravna s tvojim prijateljem in ob tem vedeti, da ne moreš reči ničesar," je priznala Tori.

Igralca sta bojno sekiro zakopala leta 2019, na snemanju nadaljevanja legendarne serije. “Spet imava odnos, ki sva ga imela prej. In to je tisto, kar šteje,” je dodal Brian.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 14:03 28.avgust 2024.

    Ta avtor je očitno bolan..

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:00 28.avgust 2024.

    really?