Magazin > VIP
17 ogledov

Brown roti fane

Žurnal24 main
Chris Brown, bolj znan kot pretepač Rihanne, se je po pomoč obrnil k svojim oboževalcem.

Na strani SayNow.com je glasbenik objavil sporočilo: "Tega še nikoli nisem počel. Potrebujem vse svoje fane. Veliko radijskih postaj ne predvaja mojih albumov. Ne podpirajo me in tega tudi nisem pričakoval. Vse je odvisno od mojih oboževalcev, od vaše pomoči. Potrebujem le vas, saj mi nihče drug ne more pomagati."

Brown je še potarnal, da je naredil vse, kar je v njegovi moči, da bi popravil svoj imidž, a njegova dobrodelna dejanja niso obrodila sadov. "Ne vem, kaj naj še rečem. Nič drugega ne morem storiti. Naredil sem vse, kar sem mogel. Sem boljši človek. Zdaj ste vi na vrsti. Ustvarjam in pojem le za vas, a to ne bo več mogoče, če me ne bodo predvajale radijske postaje. Želim, da mi fani pomagajo. Ljubim vas," je še prosil Brown.

Brown je izgubil veliko svojih oboževalcev in tudi podporo javnosti ter oglaševalskih partnerjev, ko je pred enim letom pretepel svoje dekle, pevko Rihanno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.