Magazin > VIP
3425 ogledov

Brutalno: Tako je kraljico z eno besedo opisala Meghan Markle

kraljica elizabeta ii., meghan markle Profimedia
Takoj jo je "prebrala", pravi vir blizu kraljevi družini.

Kraljica Elizabeta II. naj bi med sprejemom na dvorcu Balmoral Meghan Markle označila za "zlobno". To naj bi se zgodilo le nekaj tednov pred njeno smrtjo leta 2022.

Komentar naj bi kraljica izustila v času, ko so napetosti med Meghan in Harryjem ter monarhijo stopnjevale. V pogovoru za Spectator je vir povedal, da so vsi prisotni povzdignili obrvi, ko so slišali pripombo na račun Markle. "Da je uporabila besedo "zlobna" ni bilo v skladu s kraljičinim značajem, a Meghan je takoj prebrala. Tak stavek je bilo presenetljivo slišati iz ust ene najbolj prizanesljivih žensk na svetu."

Vir je še dodal: "Med pijačo pred večerjo se je majhna skupina pogovarjala z monarhinjo in ona je Harryjevo srečanje z Meghan označila za popolno katastrofo, njo pa za zlobno. Do te točke smo vsi vedeli, da je kraljičino zdravje vse slabše in da so ji ostali le še meseci. Zdelo se je, da obžaluje, kako so se stvari iztekle."

Zakonca Sussex sta se leta 2020 umaknila z dvora in se preselila v ZDA, kjer sta z različnimi izjavami na račun kraljeve družine dvignila veliko prahu. Po vrhu v Sandringhamu pred njunim odhodom, kjer so visoki člani kraljeve družine razpravljali o njuni prihodnosti, je pokojna kraljica podala žalostno izjavo, v kateri je dejala, da zakonca, čeprav ne bosta več spadala med vidnejše člane monarhije, ostajata ljubljena člana družine. To se je medtem spremenilo ... Kot vemo, je Harryjev odnos z očetom in bratom skrhan in mnogi verjamejo, da si nikoli več ne bodo tako blizu kot nekoč. 

 

Komentarjev 3
  • Nevica 13:58 10.september 2024.

    Kakšen je bil šele Elizabetih Charles proti Diani!!!! Ko človek take reči bere, se res lahko drži za glavo, kako mediji instalirajo kriterije proti določenim ljudem - tako kot proti Meghan. Najbrž je tudi ona preveč človeška in samostojna, pa ...prikaži več to ni v skladu s podložnostjo angleškemu dvoru!

  • Nevica 13:54 10.september 2024.

    Beden članek, kot da proti Megan ni bilo nobenega zla z angleškega dvora....

  • AnGus 12:18 10.september 2024.

    Očitno niste nič več kakor podpovprečno prevajalski servis. VIR: https://www.marca.com/en/lifestyle/uk-news/2023/05/05/6455139dca4741e87a8b45cb.html