Magazin > VIP
32 ogledov

Camilla izdala, kdaj bo Kate rodila

Camilla Kate Middleton FameFlynet
Vojvodinja Camilla je izdala, da v kraljevi družini pričakujejo, da bo Kate Middleton rodila konec tega tedna.

Ker je uradni datum rojstva 13. julij že za nami, so zdaj ugibanja, kdaj bo Kate Middleton rodila, vse večja. Vojvodinja Camilla je izdala, da se bo to zgodilo prav kmalu, po njenih napovedih ta konec tedna. Žena princa Charlesa je svoja predvidevanja razkrila na nedavnem obisku otroške bolnišnice. "Vsi nestrpno čakamo ob telefonu. Mislimo, da se bo zgodilo do konca tega tedna," je povedala.

Camillina izjava je za zdaj edina močnejša informacija o Katinem porodu, do zdaj so se v javnosti pojavljala le ugibanja. Pred bolnišnico St. Mary's se že več tednov zbirajo fotografi, pa čeprav je princ William pred dnevi dal vedeti, da otroka še ne pričakujejo, saj se je konec tedna udeležil tekme pola, Kate pa pretekli konec tedna ni preživela v Londonu, temveč se je (pretežno zaradi visokih temperatur) zatekla k svojim staršem v Bucklebury, poročajo britanski mediji.

So se pa medtem pojavile še govorice, da je Katina mama Carole v nekem pogovoru izdala, da bo otrok rojen v znamenju leva, kar pomeni, da se ne bo rodil pred 23. julijem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.