Magazin > VIP
24 ogledov

Camilla ljubosumna na Kate

Kate Middleton FameFlynet
Kate, Williama in njunega (še ne rojenega) dojenčka že obožuje ves svet in prav to naj bi šlo v nos Camilli, ki si malo pozornosti želi tudi zase in za svojega izbranca, princa Charlesa.

"Camilla je tako zagrenjena, da jo bo to pripeljalo do pogube," je za American's Globe povedal vir.

In medtem ko si je izvoljenka princa Charlesa belila glavo z ljubosumjem, je Kate še zadnje trenutke pred porodom uživala v 10 milijonov dolarjev vrednem dvorcu svojih staršev, ki je sicer od londonske porodnišnice St Mary's Hospital, kjer sta se rodila tudi princ William in njegov brat, princ Harry, oddaljen več kot 80 kilometrov.

Na dvoru so sicer okoli točnega datuma poroda skrivnostni, a Us Magazin poroča, da sta Kate in William v naglici in v policijskem spremstvu že zapustila dvorec Middletonovih in da naj bi že bila v bolnišnici.

Kate naj bi v dvorcu svojih staršev bivala tudi prvih šest tednov po tem, ko bo zapustila porodnišnico, za pomoč pa ne bo najela nobene medicinsko usposobljene negovalke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.