Magazin > VIP
46 ogledov

Carla Bruni pričakuje dvojčka

Pričakovala naj bi dvojčka. Žurnal24 main
Carla Bruni naj bi s soprogom Nicolasom Sarkozyjem pričakovala dvojčka. Na svet naj bi prijokala septembra.

Po pisanju francoskega tednika Voici naj bi prva francoska dama, 43-letna Carla Bruni Sarkozy, pod srcem nosila dvojčka. Niti Brunijeva niti 56-letni Sarkozy sicer govoric o njeni nosečnosti (še vedno) nista potrdila.

Nekdanja manekenka in šansonjerka je sicer v ponedeljek dala intervju za časnik Le Parisien. Na vprašanje o nosečnosti pa je odgovorila, da je o tem pripravljena govoriti s prijateljicami v lokalu, ne pa tudi v javnosti. Govoriti ni želela niti o svojem devetletnem sinu Aurelianu, ki ga ima iz razmerja s pariškim filozofom Raphaëlom Enthovnom.

"Moj soprog se okoli 180 odstotkov svojega časa ukvarja z državo. S tem je obseden. To je slabo zame, a dobro za državo. Sama sem zelo družabna in bi o svojem osebnem življenju in družini lahko govorila, a želim zaščititi moževo delo," je dejala Brunijeva in dodala, da jo zelo zanima osebno življenje drugih ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.