Magazin > VIP
82 ogledov

Časovo srečuje pri Orianinem bivšem

Oriana Girotto Monica Girotto
Oriana Girotto je Katarino Čas ujela na vikendu Borisa Cavazze.

Oriana Girotto in Katarina Čas, ki sta z oddajo Atlantis v voditeljske vode prvič zaplavali skupaj, še danes ostajata v dobrih odnosih. "Še vedno sva v stikih, saj imava veliko skupnih prijateljev. Obe imava radi koncerte, zato se pogosto srečujeva tudi na tovrstnih dogodkih. Res pa je, da je Katarina veliko v tujini in se tako vidiva le dvakrat na leto. Na zadnje sem jo videla na Borisovem vikendu, saj je Sebastianova prijateljica," je o prijateljstvu s Katarino povedala Oriana.

Oriana s pohvalami na Katarinin račun ne skopari: "Vedno je imela to posebno energijo in duhovitost. Je ena redkih žensk v Sloveniji, ki lahko šov izpelje brez moškega voditelja. Ni kot vse ostale in res ima neko svojo osebnost." Z veseljem pa spremlja tudi njene igralske uspehe in dodaja, da si Katarina resnično upa: "Seveda spremljam tudi njeno igralsko kariero. Super je, ker si upa, ostale igralke pa se le sprašujejo, kako to?  Moraš si upati, obiskovati avdicije in si zadati dovolj visoke cilje, tako kot ona."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.