Magazin > VIP
37 ogledov

''Četrtinska dieta'' Charlize Theron

Četrtinska dieta ji prav nič ne škodi. Žurnal24 main
Postavna igralka Charlize Theron se ni pripravljena povsem odpovedati pregrešnim navadam, ampak jih raje omejuje. Tako ohranja tudi postavo.

Oskarjevka, ki zbuja moško poželenje in žensko zavist, zavrača popolno askezo pri prehrani, saj so hamburgerji in podobna hitra prehrana še vedno del njenega jedilnika. Charlize meni, da četrtinka nezdravega obroka ne more biti posebno škodljiva. "Pri prehrani pazim na ravnotežje in uživam šest majhnih obrokov na dan. Če mi prija hamburger, ga pač raje pojem četrtino, kot da bi se mučila in imela velike oči.''

Poleg tega postavo vzdržuje s športnimi dejavnostmi, med njenimi najljubšimi pa so kolesarjenje, sprehodi in, presenetljivo, kajakaštvo. Charlize je sicer pred časom priznala, da čas in sila težnosti tudi njenim prsim ne prizanašata. ''Imam 32 let, in ko se staraš, se prsi pač povešajo, tu in tam pa se nabere nekaj več sala. Postaneš seveda tudi modrejši, tako da vse le ni tako slabo,'' je dodala fatalka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.