Magazin > VIP
2280 ogledov

Charlie Sheen naj bi posilil najstniško zvezdo

charlie sheen Profimedias
Obtožbe je označil za "bolne in izprijene".

Corey Feldman in Corey Haim sta v osemdesetih veljala za veliki najstniški zvezdi. Njun vzpon so spremljali tudi škandali, predvsem odvisnost od drog in alkohola. Igralca sta veljala za dobra prijatelja, a se je njun odnos čez leta ohladil. Haim je zaradi pljučnice umrl leta 2010, dočakal je le 38 let. Tik pred smrtjo sta se igralca pobotala.

Feldman je sedaj posnel dokumentarec (My) Truth: The Rape of Two Coreys. Igralec je že pred gibanjem #Metoo opozarjal, da je spolno nadlegovanje v Hollywoodu velik problem, še večji pa menda pedofilija. 

corey haim, charlie sheen, corey feledman | Avtor: Profimedia Profimedia

V svojem filmu je Feldman sedaj naštel, kdo je spolno napadel njega in Haima, ko sta bila mladoletna. Na seznamu je tudi Charlie Sheen, ki naj bi Haima posilil med snemanjem filma Lucas. Haim je bil takrat star 13 let, Sheen 19. 

Sheen je obtožbe zavrnil in jih označil za bolne in izprijene. Feldman pravi, da mu je Haim povedal, da ga je Charlie sredi dneva posilil med dvema prikolicama. V dokumentarcu je nastopilo več oseb, ki prav tako trdijo, da so od Haima slišali to zgodbo.

corey haim, charlie sheen, corey feledman | Avtor: Profimedia Profimedia

Ste že del Joongle?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.