Magazin > VIP
24 ogledov

Charlie žalil in izzival

Bo Charlie nadaljeval s turnejo? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Potem ko je publika Charlieja Sheena na njegovem nastopu v Detroitu izžvižgala, so na dan prišle podrobnosti o tem, s čim je težavni igralec razjezil gledalce.

Čeprav je Sheen razprodal svojo turnejo z naslovom Charlie Sheen: Violent Torpedo of Truth/Defeat Is Not an Option (Charlie Sheen: Nasilen torpedo resnice/Poraz ne pride v poštev, op. p.), ga je publika v Detroitu kmalu po začetku šova izžvigala. In kaj je bilo vzrok tega?

Stvari so se začele slabo odvijati že z igralčevim prihodom na oder, saj je zamujal debelo uro. Publiki naj bi nato zavrtel film z nasilno vsebino, gledalci pa so menda znoreli, ko sta pornozvezdnici, ki živita z igralcem, začeli prepevati ameriški himno, nazadnje pa sta se začeli še poljubljati.

"Kdo je poskusil crack?"
Charlie naj bi v svoj govor vključil tudi svoje "krvaveče srce" zaradi vsega, kar se je v zadnjih tednih dogajalo okoli humoristične serije Dva moža in pol, publika pa je začela vzklikati: "Zanič si!" in "Hočemo Emilia Esteveza!" Nejevoljen zaradi odzivov publike je Charlie znorel in začel vpiti: "Želite slišati zgodbe o cracku? Kdo ga je poskusil?" je izzival gledalce, ki so začeli zapuščati dvorano.

Denar hočejo nazaj
Jezni Charlie je menda začel žaliti svoje oboževalce, na koncu pa je odšel z odra, besni gledalci, ki so za vstopnico odšteli okoli 70 evrov, pa svoj denar zdaj zahtevajo nazaj. Vprašanje ostaja, ali bo Charlie nadaljeval turnejo, ki jo je nameraval izpeljati v kar 20 ameriških mestih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.