Magazin > VIP
18 ogledov

Cheryl popolnoma na tleh

Cheryl je močno shujšala. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Cheryl Cole je zapustila svojega moža, nogometaša Ashleyja Cola. Od takrat je močno shujšala.

Ko je pevka skupine Girls Aloud izvedela, da jo je soprog spet prevaral, mu je poslala sporočilo: "Izseli se. Konec je."

Ashley pa za ločitev krivi svojo taščo, ki se je pred dvema letoma, ko so na dan prišle prve nogometaševe aferice, preselila v njuno ljubezensko gnezdece. "Njuno ljubezensko življenje je s taščinim prihodom splavalo po vodi," je povedal prijatelj znanega para.

Močno shujšala

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Žalost verjetno razjeda tudi Ashleyja, a ne tako močno kot drobno pevko. Ta je v zadnjih dneh shujšala za več kot dva kilograma. "Živi od metinega čaja. Močno je shujšala. Pred božičem se je zredila. S svojo postavo je bila zelo zadovoljna. Zdaj pa je izgubila tek," je medijem izdal njen zaskrbljen prijatelj.

Morda pa jo bo malce potolažil napis, ki ga je njen oboževalec obesil na nadvoz v bližini njenega doma. "Cheryl, pokliči me. Z ljubeznijo, JT," je napisal izvirni fan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.