Magazin > VIP
106 ogledov

Cimerotič: "Spal sem z Jasno Kuljaj"

(Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
Potem ko je nogometaš Sebastijan Cimerotič razkril, da je pred leti spal z voditeljico Jasno Kuljaj, slednja zvezo za eno noč odločno zanika.

Nogometaš Sebastijan Cimerotič je za revijo Story razkril, da je bil pred desetimi leti intimen z Jasno Kuljaj. Spoznala sta se v diskoteki, kjer ju je predstavil skupni prijatelj. Takoj sta si bila simpatična in pristala sta pri njem doma, pripoveduje Cimerotič. A ostalo je le pri eni skupni noči, naslednje dneve se nista več slišala.

Njegovo izpoved smo preverili pri voditeljici Jasni, ki pa romanco za eno noč vztrajno zanika. "Mislim, da me je s kom zamešal. Nisem bila jaz," nam je povedala.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


Obrnili smo se tudi na nogometaša, ki pa trdi, da ne laže. "Ona že ve. Lahko pripeljem deset prijateljev, s katerimi smo bili takrat skupaj. Pa še I. L., ki mi jo je predstavil. Mogoče bo tudi njega zanikala," se je odzval in dodal, naj jo vprašamo po njegovem naslovu, pa bo takoj vedela.

Klasičen pri zapeljevanju
Zvezdnik je trenutno samski, bi si pa želel resno zvezo. Pojavila so se namigovanja, da bi rad v posteljo spravil še druge estradnice, sam pa nam je povedal, da so mu sicer všeč, nima pa nobene želje, da jih tudi bolje spozna. Pravi, da bi imel raje dekle z normalnim življenjem in službo.

Osvajalec ženskih src pa se pri osvajanju žensk drži klasičnega zapeljevanja, in sicer sam džentelmensko pristopi do ženske. Najbolj ga privlačijo ženske, ki so visoke in imajo lepo zadnjico. Tudi pri predajanju strastem se drži bolj klasičnega načina, saj je še razkril, da to najraje počne v spalnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.