Magazin > VIP
16 ogledov

Claudio obiskujejo norci

Par, ki ima že sina in hčer, bo kmalu dobil še eno punčko. Žurnal24 main
Mož nekdanje manekenke Claudie Schiffer se boji za svojo družino. Pogosto jih namreč obiskujejo zalezovalci.

Režiser Matthew Vaugh je pred kratkim povedal, da ga je strah, da se bo njegovi družini kaj zgodilo. Njegova žena, nekdanja nemška manekenka Claudia Schiffer, ima namreč še vedno veliko oboževalcev in mnogi izmed njih niso pri zdravi pameti.

"Nekega jutra je za našo kuhinjsko mizo sedel neznanec s torbo. Bal sem se, da ima v njej orožje, zato sem poskušal ohraniti mirno kri. Ponudil sem mu skodelico čaja in aktiviral alarm," je izjavil Britanec, ki s Claudio pričakuje tretjega otroka. A to ni edini norec, ki je nepovabljen prišel na obisk. Leta 2004 so morale oblasti iz Velike Britanije kar dvakrat izgnati Kanadčana, ki je bil s svetlolasko obseden in je večkrat vdrl na njeno posestvo. Neki Italijan pa ju je obiskal kar devetkrat. Nočna mora se je končala šele z njegovo aretacijo. "Najbolj čuden pa je bil vsiljivec, ki je s sabo prinesel ampule s svojo krvjo," je še izdal režiser.

In ker so zalezovalci vedno bolj predrzni, družino odslej varujejo gurkha bojevniki (elitna vojaška enota).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.