Magazin > VIP
67 ogledov

Clooneyja po nekaj urah izpustili iz pripora

George Clooney Reuters
Georgea Clooneyja, ki je prvič pristal za rešetkami po protestu pred sudansko ambasodo v Washingtonu, so že po nekaj urah izpustili na prostost.

Zatem ko se je zvezdnik George Clooney, ki je znan po svojem političnem aktivizmu, včeraj po protestu pred sudansko ambasado v Washingtonu znašel za zapahi, so zvezdnika in ostale protestnike, med katerimi je bil tudi njegov oče, novinar Nick Clooney, proti plačilu varščine po nekaj urah izpustili na prostost. "Nikoli ne veš, če si dejansko pripomogel k nečemu, vendar upamo, da bo to pomagalo,“ je izjavil igralec po izpustitvi ter dodal, da upa, da bo hrana in potrebna pomoč še pravočasno prišla do Sudancev, preden se prične deževna doba.

"Lahko si predstavljate, da je bilo težko,“ pa se je zvezdnik pošalil na račun razmer v zaporu ter povedal, da so vse protestnike namestili v eno celico. Svojo prvo izkušnjo za rešetkami pa je komentiral: "Upajmo, da je bila tudi zadnja.“ Dodal je še, da je njegovo dekle Stacy Keibler prav gotovo navdušena nad njegovo aretacijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.