Magazin > VIP
43 ogledov

Coco T dobila svoj resničnostni šov

(Foto: Twitter) Žurnal24 main
Starleta Coco bo po novem še bolj prepoznavna, in sicer se je bodo njeni oboževalci lahko dodobra nagledali v novem resničnostnem šovu, ki ga bodo začeli predvajati junija letos.

Starleta Coco T že dolgo vsak dan objavlja svoje fotografije na Twitterju. Sedaj pa jo bodo njeni oboževalci lahko spremljali kar v živo, in sicer je na ameriškem kanalu E! dobila svoj resničnostni šov, poimenovan Ice ljubi Coco. V njem bosta nastopala oba z možem raperjem Ice T-jem, oddaja pa bo sledila njeni karieri modela in igralke ter nam bo nudila več detajlov o njunem življenju "tradicionalnega para“ v "zelo netradicionalnem paketu“.

Možev tiskovni predstavnik je povedal: "Meni, da je čas za njegovo živahno nevesto Coco, da svojo kariero popelje na naslednjo stopnjo. Namerava jo podpirati na vsakem koraku."

Snemanje se je že začelo, oddajo pa bo predvajala ista televizijska hiša, ki prikazuje šove sester Kardashian ter Playboyjevih zajčic Kendre Wilkinson in Holy Madison. Oddajo bodo začeli predvajati junija letos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.