Magazin > VIP
14 ogledov

Cole dobil pet pravil

Žurnal24 main
Nezvesti nogometni zvezdnik Ashley Cole bo moral upoštevati pet pravil, če želi ostati poročen.
Cheryl Cole, žena slavnega nogometaša Ashleyja Cola, ki brca žogo za moštvo Chelsea, je svojemu nezvestemu možu, ki naj bi ljubici celo ponudil denar, da bi naredila splav, postavila ultimat. Pet pravil, ki se jih mora držati, če ne, bo njunega zakona nepreklicno konec.

Pevka skupine Girls Aloud je pobesnela, ko je izvedela, da se je lani decembra zapletel s frizerko in ji celo ponudil denar, da se znebi otroka. Kljub še dvema ženskama, ki sta javnosti izdali, da sta spali s slavnim nogometašem, se je Cheryl odločila, da svojemu možu da še eno priložnost. Pravila so naslednja: z njo mora biti nenehno v stiku, vsakih štirinajst dni jo mora presenetiti z romantično gesto, z njo mora preživeti več časa, svojih žurerskih prijateljev se mora ogibati in se za dva meseca vzdržati alhokola.

Kljub zahtevam pa je pevka še vedno zelo potrta. Veliko njenih prijateljic ji svetuje, naj Ashleyja raje zapusti. "Resnično ga ljubi in si želi imeti z njim otroke, toda z ločitvijo ne bo prav nič izgubila," so prepričane.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.