Magazin > VIP
4034 ogledov

Čuk Miha Novak s to objavo, kot kaže, potrdil govorice

Miha Novak Instagram
Par je naredil pomemben korak.

miha novak | Avtor: Instagram Instagram
Član skupine Čuki, Miha Novak, je po pisanju Lady 21. julija stopil pred matičarja in večno zvestobi obljubil svoji Lei, s katero imata hčerko. Sumljivo je bilo, da Miha med 19. in 21. julijem ni nastopal s Čuki. Boljšega razloga za odsotnost skorajda ne bi mogel imeti. Da govorice držijo, je, kot kaže, sedaj potrdil z objavo na Instagramu. Na družbenem omrežju je objavil kolaž julijskih utrinkov, med katerimi je bil tudi posnetek rok, na kateri se svetita poročna prstana.

Da sta Miha in Lea par, se je razvedelo poleti 2022. Pred tem je bil glasbenik več let v razmerju z voditeljico Mino Pal, s katero sta se po zaroki razšla. Po Mini se je nekaj časa tolažil z nekdanjo producentko Lili Rodošek, preden je spoznal ljubezen svojega življenja.

Še preden se mu je rodila hčerka, smo ga vprašali, ali ga kaj skrbi, kako se bo znašel v vlogi očeta. “Nič me ne skrbi, saj sem po poklicu vzgojitelj in sem navajen okrog sebe imeti otroke. Tudi Lea je nekaj časa delala v vrtcu, tako zdaj samo čutimo neko sladko pričakovanje," je povedal za naš medij.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.