Magazin > VIP
2546 ogledov

Dan D za Tino Gaber, to se bo zgodilo ob 18. uri!

tina gaber, robert golob Profimedia
Boste gledali?

Premierjeva spremljevalka Tina Gaber je pretekli teden razkrila, da bo spet vodila podkast. "Zato z velikim veseljem najavljam ponovno obuditev svojega podkasta oziroma pogovorne oddaje. Kot sociologinja imam strast do brskanja po aktualnih tematikah, zato s ponosom napovedujem serijo zanimivih pogovorov. Gostila bom atraktivne sogovornike z najrazličnejših področij in iz njih skušala izvleči čim več zanimivega. Napovedujem poučen, vznemirljiv pa tudi zabaven šov oziroma oddajo," je povedala. 

Prva oddaja bo na sporedu danes, ob 18. uri! Lahko si jo boste ogledali na Facebooku, YouTubu in avdio aplikacijah. Oddaje bo objavljala na 14 dni.

O prvi temi, o kateri bo govora, je lepotica povedala, da bo "najbrž zarezala globoko". "Gost pa je po mojem mnenju eden najbolj strokovnih, poštenih in direktnih ljudi, kar jih poznam. Že dve leti nazaj sem vedela, da bo povabljen v prvi podkast. Ker je brezkompromisen v boju za resnico."

Tina pravi, da se je tega projekta lotila, ker želi v svet spraviti teme, ki priplavajo na površje. "Najrazličnejše tematike, o katerih mi vsakodnevno pišete. To bo naš skupen projekt, vi predlagate, jaz posnamem," je še dodala.

 

Komentarjev 3
  • Nevica 08:18 23.julij 2024.

    Gostje pa golob in tri nutrije....

  • sam1 07:35 23.julij 2024.

    Sem se že ustrašil,da bo izgubila nedolžnost.....