Magazin > VIP
5475 ogledov

Danica Lovenjak: Z zmenka z novim jo je pospremil bivši

Danica Lovenjak Saša Despot
Lovenjakova o ljubezenskem pripetljaju.

Ni skrivnost, da je Danica Lovenjak med moškimi hudo zaželena, a le redki so tako pogumni, da jo povabijo na zmenek. Danica se prijaznim povabilom na srečanje sicer z veseljem odzove in tako je bilo tudi pred kratkim. A druženje ni obetalo kaj več, zato se je svetlolaska hitro odpravila domov, na poti pa naletela na bivšega, ki jo je prijazno pospremil do vrat. 

Danica nam je sicer razkrila tudi, da ji oboževalci redno pošiljajo sporočila in tudi darilca. Takšne pozornosti ni vedno vesela ... "Vsak dan se najde vsaj eno nespodobno povabilo, pa tudi nagih fotografij imam že celo kolekcijo. Lahko si predstavljate, s katerim delom telesa se moški radi hvalijo. Če mislijo, da bo takšna taktika vžgala in bo katera vzdihovala ob njihovem korenjaku, se hudo motijo. Le prestrašijo me, tako da jih ignoriram, če vztrajajo, pa tudi blokiram," nam je zaupala.

Komentarjev 4
  • Avatar praufo
    praufo 16:14 23.februar 2018.

    kdo pa je to danica lovenjak? a je mogoče vremenarka?

  • moder 14:53 23.februar 2018.

    Cela Slovenija že ve, da je spremljevalka ona in ne obratno... Zato se tudi ne čudimo, da se te stranke vrstijo ena za drugo, saj je taka narava dela te najstarejše obrti,...

  • miki1234 08:07 23.februar 2018.

    LOL ne vem v katerih krogih se giblje, da dobiva povabila... morda v domu ostarelih, ali oddelku slabovidnih ;)

Sorodne novice