Magazin > VIP
202 ogledov

Danijela Martinović razkrila, ali bo kmalu stopila pred oltar

Danijela Martinović Instagram
"Želim, da se vsaka ženska počuti tako kot jaz!" pravi ena najbolj znanih hrvaških pevk.

Josip Plavić, srčni izbranec Danijele Martinović, je njen prvi oboževalec. Pred kratkim je njen koncert na Sustipanu spremljal iz prve vrste. V začetku letošnjega leta se je Ptudi sam vrnil v glasbene vode. Zapustil je policijo in zbral staro zasedbo Izvan zakona.

"Želim, da se vsaka ženska počuti tako kot jaz in vsakemu moškemu. Ko preprosto veš, da si prišel na pravo mesto, da je vse spokojno, potem vse deluje samo od sebe," je za IN Magazin povedala zaljubljena pevka.

Ne skriva, kako srečna je s svojim partnerjem, nekdanjim kriminalističnim inšpektorjem. Razkrila pa je tudi, ali se vidi v zakonu z njim. "No, nekako nikoli nisem bila zagovornik teh pravil, po drugi strani pa sem človek trenutka in če se nama bo v trenutku zahotelo, bom to zagotovo storila. Tako živim življenje, brez velikih načrtov. Če v tem trenutku to res čutim, bom rekla, gremo in to je to," je priznala.

Ljubezenska zgodba med Danijelo in Josipom se je začela leta 2022, ko je Danijelin odvetnik vložil ovadbo zaradi kraje identitete preko interneta. Policisti so primer hitro rešili, pevka in inšpektor pa sta se družila še naprej. "Z Josipom sva več kot lep par. Kar se tiče zasebnega življenja, nisem ravno spretena v govorjenju, sem pa res izjemno srečna. Josip je moja pristan," je v preteklosti povedala Danijela.
 

Komentarjev 1
  • Ender3 08:35 10.avgust 2024.

    In Zoki bo postal njena poročna priča..Knedaaa