Magazin > VIP
29 ogledov

Dannii Minogue se je ustrašila smrti

Dannii Minogue Žurnal24 main
Pevka se je pred kratkim znašla v grozljivi situaciji, ko je mislila, da bo umrla.

Sodnica v šovu Avstralija ima talent in sestra bolj znane pevke Kylie, Dannii Minogue je pred dnevi mislila, da je učakala svoj konec. Na letu med Melbourneom in Sydneyjem so se namreč znašli sredi nevihte, ko je v letalo udarila strela. "Zgodilo se je čisto blizu mojega sedeža. Bila sem tako prestrašena – mislila sem, da je konec,“ je priznala svojo bojazen ob dogodku, ob tem pa dodala: "Vendar ni bilo videti, da bi kogarkoli drugega skrbelo, kar je bilo čudno.“ Zvezdnica si je sicer kasneje lahko oddahnila, saj je letalo navsezadnje srečno pristalo v Sydneyju.

Dannii se tokrat sicer ni prvič znašla sredi letalske drame. Dve leti nazaj je bila namreč na letalu, ki ni moglo pristati. "Že smo pristajali, ko nas je pilot nenadoma izstrelil nazaj v zrak. Bilo je namreč preveč oblačno in pilot ni videl pristajalne steze. Bilo je zelo strašljivo,“ je takrat povedal njen prijatelj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.