Magazin > VIP
13553 ogledov

Demetra Malalan: Dogajale so se stvari, ki niso bile lahke

demetra malalan Mediaspeed
Demetra Malalan je leta 2012 pri petnajstih letih zmagala na slovenskem X Factorju. Za Žurnal24 je razložila, zakaj se je umaknila iz javnosti.

"To je bilo zagotovo lepo obdobje. Na tisti čas imam lepe spomine, saj gre za krasno izkušnjo, na katero sem še vedno zelo ponosna. Hkrati pa gre tudi za grenko izkušnjo. Ko se je šov končal, je namreč nastopila realnost, ki ni prinesla le lepih stvari. Treba se je bilo soočiti z realnimi vidiki tega posla in ozadja šova. Sem pa zaradi tega zrasla. Ko sem zmagala, sem bila zelo mlada, morda celo premlada. Hkrati pa mi ni žal in sem vesela, da sem se prijavila v X Factor. Veliko sem se naučila,“ je za Žurnal24 povedala Demera Malalan, ki je z zmago v slovenskem X Factorju zaslovela leta 2012. Dve leti pozneje je izšel njen album Danes si tu, kmalu zatem pa so se za njo izgubile vse sledi.

Umaknila se je iz javnosti

Čeprav je petje Demetrina največja ljubezen, se je 21-letna lepotica namerno umaknila iz javnosti. "Pri petnajstih letih še ne veš, kaj bi rad in kdo si. Tega še vedno ne vem, ampak zagotovo vem več, kot sem vedela takrat. Vržen si v svet odraslih in če sam ne veš, kaj hočeš, potem si zelo lahko vodljiv. Zelo hvaležna sem bila, da so bili moji starši ves čas ob meni. Pri drugih ljudeh nikoli ne veš točno, kaj želijo od tebe. Sicer sem sodelovala s čudovitimi osebami, kljub temu pa je bila podpora staršev v tistem času zelo pomembna. Po tej izkušnji sem potrebovala nekaj časa zase in se posvetila šoli. Prekinila sem kariero in se namerno odstranila od vsega in te scene, da sem spet našla sebe. Sedaj v Amsterdamu študiram literaturo in kulturo.“

Demetra prav, da si pušča vsa vrata odprta, zato ne izključuje, da se bo spet lotila glasbene kariere. "Po vsem tem času počasi spet začenjam peti, predvsem zase, ker brez tega ne morem živeti. Zaenkrat še poteka proces zdravljenja. Dogajale so se določene stvari, ki niso bile lahke. Sama nase sem izvajala velik pritisk. Imaš ljudi, ki te podpirajo, in ljudi, ki želijo, da ti ne bi šlo dobro. V tistih letih, ko se šele oblikuješ kot oseba, je bila takšna izkušnja zelo težka. Vsaka stvar te prizadene. Sedaj želim početi to, kar mi je res všeč. Ne želim se več obremenjevati s tem, kar mislijo drugi, saj je to edini način, na katerega se lahko izražam.“

21-letnica je nazadnje na odru stala lani v Portorožu. "To je bil drugačen koncert. Počutila sem se, kot bi začela na novo, saj me ni nihče poznal. Všeč mi je bilo, ker je bil pritisk manjši,“ pravi naša sogovornica, ki je trenutno samska. "Želela sem čas zase, ko ne bi bila odvisna od nikogar, da se posvetim sebi in ugotovim, kako dalje,“ še pravi Demetra, ki smo jo našli srečno.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.