Magazin > VIP
5292 ogledov

Demi Lovato: Njeni prijatelji so slutili, da se lahko zgodi tragedija

demi lovato
Medicinska sestra razkrila, kaj so našli v njeni krvi.

Pevko Demi Lovato so v torek zaradi prevelikega odmerka drog prepeljali v bolnišnico. Zvezdnica reševalcem ni želela razkriti, s čim se je predozirala, govorilo pa se je, da je vzela heroin, kar pa so Demijini predstavniki zanikali.

demi lovato Magazin Demi Lovato vzela prevelik odmerek

Medicinska sestra, ki dela v bolnišnici, v kateri se zdravi Demi, trdi, da so v njeni krvi našli metamfetamin ali kristalni met. Mnogi dvomijo, da je bila ta droga kriva za njene težave, saj so ji prijatelji, s katerimi se je tisto noč zabavala, še pred prihodom reševalcev dali zdravilo Narcan, ki ga uporabljajo pri predoziranju z opioidi in ne z metamfetamini. "Za takšne situacije so imeli pri sebi Narcan – na to so bili pripravljeni. Ljudje, s katerimi se je zadnje čase družila, niso njeni prijatelji. Ne zanima jih njena dobrobit. Svoje prave prijatelje je odgnala,“ je povedal vir. Osebe, s katerimi je bila tiste usodne noči, naj bi še pred prihodom reševalnega vozila zapustile hišo.

Demi je imela že v preteklosti težave z drogami. Zaradi odvisnosti se je že večkrat zdravila.

Pevka je še vedno v bolnišnici, njeno stanje je stabilno.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.