Magazin > VIP
117 ogledov

Denis Avdić razkril spol otroka

Denis Avdić in Ana mediaspeed
Radijski voditelj Denis Avdić bo čez nekaj mesecev postal očka. Za naš portal pa je razkril spol otroka.

Priljubljeni radijski voditelj Denis Avdić in njegovo dolgoletno dekle Ana bosta marca postala starša. Nove vloge se voditelj veseli in dodaja, da so pri njem občutki za zdaj umirjeni. "Za naprej pa še ne vem," pravi.

Za zurnal24.si je razkril, da pričakujeta fantka. Imena zanj z dekletom še nista izbrala, imata pa jih nekaj v igri. "Bo lepo ime, nič čudno, lepo slovensko ime. Ne pričakujte od mene, da bo Sabahudin," se je malce pošalil.

Ano spremlja na ginekološke preglede, kjer je kot bodoči očka lahko zraven. Tudi sicer je pripravljen na novo vlogo. Izkušnje si je nabiral že v mladih letih, ko je kot osnovnošolec pomagal svoji sestri pri negi otroka. "Se še spomnim, kako gredo stvari, sem bil takrat dovolj star."

Pa se bo branil kakšnega opravila, povezanega z dojenčkom? "Naredil bom vse, kar bo treba," pravi resno in dodaja, da v službi ne bo izkoristil očetovskega dopusta. Za konec pa sklene, da upa, da bo dober očka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.