Magazin > VIP
39769 ogledov

"Dirty Harry" na Hvaru: Prinčevo divje rajanje s prijatelji

harry hvar
1/2
HaloPix/PIXSELL
Oče Meghan Markle se je odzval na hčerine obtožbe in spomnil na prinčeve grehe. Na tega s Hvara je pa pozabil …

V intervjuju z Oprah je Meghan Markle povedala, da se ji je oče zlagal, ko ga je vprašala, ali je vedel, da ga bodo med pomerjanjem obleke posneli fotografi. Thomas Markle je priznal, da hčerki res ni povedal resnice in da se je za to že 100-krat opravičil, v isti sapi pa je očrnil še Harryja. "Vsi delamo napako. Jaz vsaj nisem gol igral biljarda in se oblekel kot Hitler.“

Markle je tako spomnil na Harryjeva stara greha – pustni kostum s svastiko in divjo zabavo v Las Vegasu, po kateri so v javnost pricurljale prinčeve gole fotografije. 

Pozabil pa je omeniti Harryjevo rajanje na Hvaru pred desetimi leti. Princ se je zabaval v diskoteki Veneranda. Da bi se ohladil, je kar oblečen skočil v bazen, nato pa moker nadaljeval s plesanjem. Kot poroča 24sata, so bili okoli princa ves čas varnostniki, ki so pazili, da v javnost ne bi prišlo preveč informacij o tem večeru. Medij omenja tudi goloto in posebne zahteve britanskega modrokrvneža. Kaj točno naj bi si Harry tistega večera, zaželel, niso razkrili. 
 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:40 11.marec 2021.

    Ne bi bila monarhinja! To ni noben lajf!!!

  • Avatar Maja Kajza
    marelica 20:10 11.marec 2021.

    Sta pa prva iz monarhije ki sta postala fluencerja.

  • Ender3 15:27 11.marec 2021.

    Vse preveč se mediji neupravičeno ukvarjajo z njimi, kar jim bolj škodi, kot koristi.