Magazin > VIP
13909 ogledov

Prvič je spregovorilo skrivno Aviciijevo dekle

DJ Avicii Instagram
Dekle pokojnega DJ-a Aviciija je javno objavilo čustveno pismo v slovo svoji ljubezni.

Švedski megazvezdnik DJ Avicii, s pravim imenom Tim Bergling, je bil v času smrti v partnerski zvezi s češko manekenko Terezo Kačerovo. To je postalo jasno šele danes, ko je Kačerova prek Instagrama objavila pisno slovo in video, sestavljen iz njunih skupnih fotografij. Na njih je tudi njen sin Luka iz prejšnjega razmerja, ki ga je Avicii posvojil in mu je bil očitno zelo naklonjen, par pa si je želel imeti tudi svoje otroke. 

"Dragi Tim, zadnje dni sem čakala, da se bom zbudila in ugotovila, da je vse skupaj le kakšna nesramna šala ali velika napaka. Počasi pa prihaja za menoj, da te ne bom nikoli več videla ..."

V pismu se Tereza spominja časov, ki sta jih preživela skupaj in načrtov, ki sta jih kovala za naprej.

"Vsakokrat, ko pomislim na nekaj, kar ne bova dokončala, me zajame huda telesna bolečina. Nikoli ne bova končala maratona filmov Harryja Potterja - ostal nama je le še eden. Nikoli ne boš videl, kako se bom stopila, ko umre Robaus Raws."

"Nikoli ne bom končala s prepričevanjem, da bi bilo najini hčerki ime Serafina."

"Nikoli ne boš dokončal tetovaže, ko bi imela tvoja notranja laket narisan obraz, ki bi zelo spominjal na mojega." 

Tereza v nadaljevanju pove, kako je Tim njuno razmerje želel bolestno skrivati pred javnostjo, saj je hotel, da ostane le njuno in ne bo del medijske "norije". "Pa sem si mislila, da če ga bom delila s svetom, ga bom takrat, ko bom noseča s tvojim otrokom. Oh, kako se je zalomil ta načrt."

"Klicala sem te 'angelček'. Ko bi le vedela, kako kmalu boš to res postal."

"Zadnje besede, ki si mi jih dejal, so bile 'Ljubim te' Tudi JAZ TE LJUBIM. Toliko, kot si ti ljubil mehiško colo in še nekaj več."

Tereza je decembra lani sicer objavila fotografijo njenega sina in Aviciija, kako skupaj krasita božično drevo, vendar je Tim svoj obraz na fotografiji zakrival z rokami. 

DJ Avicii | Avtor: Instagram Instagram
Ena zadnjih fotografij slavnega DJ-a, narejena le nekaj dni pred njegovo smrtjo 20. aprila v Omanu.

avicii Magazin Aviciijeva družina razkrila vzrok smrti

Družina: ni več mogel

Avicii je leta 2016 zadnjič javno nastopil, potem ko so se na njegovem telesu in umu začele kazati hude posledice napornih turnej in nastopov. 

Včeraj se je drugič javila Timova švedska družina in v pismu zapisala, da 28-letni Tim preprosto ni mogel več in si je želel miru. Čeprav ni neposredno pojasnila vzroka nenadne smrti, ki je šokirala svet, je pustila največji namig doslej, da si je svetovno znani DJ 20. aprila v hotelu v Omanu sam vzel življenje. "Tim ni bil ustvarjen za mašinerijo, v kateri je končal, bil je občutljiv fant, ki je imel rad svoje privržence, toda sovražil, da bi bil v središču pozornosti."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.