Magazin > VIP
560 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 11. avgusta 2024

horoskop, zen21 Zen21
Zelo boste radovedni glede vsega novega in zelo spontani.

Nepričakovane priložnosti vas lahko, če boste osredotočeni, naučijo veliko stvari. Uživali boste v improvizaciji in eksperimentiranju, zato boste spoznali, da ima vsaka zgodba svoj zaplet, po njem pa sledi srečen konec. Razigrana energija bo prebudila dobre odločitve ter uredila odnose do te mere, da se s težavnimi energijami ne boste želeli ukvarjati.

OVEN

Zaradi vpliva Prvega krajca vas bo spremljala močna odločnost, ki je nihče ne bo mogel zamajati. Vse bo veliko bolj jasno in v določeni skupini vam bodo dodelili pomembno vlogo. 

BIK

Počasi lahko, v kolikor boste dovolj vztrajni, izboljšate svoj položaj, zato ne preskočite niti enega pomembnega koraka. Otresite se vseh morebitnih pomislekov in se nikar ne zadržujte v dvomih.

DVOJČKA

Čim prej se bi morali spoprijeti z zadevo, ki vas bremeni v notranjosti. Odločnost, ki jo prebuja luna v škorpijonu bo tista, ki vas lahko reši, zato zadeve pravilno razčlenite in preučite. 

RAK

Pomoči ne boste potrebovali, saj vam luna v znamenju škorpijona prinaša iznajdljivost. V družbi prijateljev boste dokazali, da ste glede pomembne zadeve imeli še kako prav.

LEV

Zaradi resne energije, ki jo prebuja luna v škorpijonu, spontan pristop ne bo najboljša izbira. Skušajte se, da se izognete napakam in nesporazumom, držati strogo zastavljenih pravil.

DEVICA

Zadržite se, tudi če boste v notranjosti od nestrinjanja vreli, v nasprotnem primeru ne boste dobro sprejeti. Prehitevanje ne bo v pomoč, zato se raje poslužujte počasnih korakov.

TEHTNICA

V določenem odnosu se ves čas zatika, vendar nikar ne prevzemajte vse krivde nase. Morda je krivo, da se pred kratkim, ko se je vse skupaj zaostrilo, niste nekoliko bolj potegnili zase.

ŠKORPIJON

Pogovor, ki ste ga po tihem pričakovali, se bo končal drugače, kot ste upali. Službeno okolje bo kljub luni v vašem znamenju zahtevalo vso vašo pozornost, možni so tudi manjši prepiri. 

STRELEC

Bodite v krogu sodelavcev čim bolj razumevajoči, le tako boste dosegli, da se bo nemirno vzdušje začelo pomirjati. Zanimale vas bodo zadeve, ki so povezane s financami.

KOZOROG

Z energijo lune v škorpijonu boste hkrati borbeni in neodločni. Dejstva bodo drugačna, nekaj, kar bo nekdo izpostavil, vas lahko zavede. Bodite bolj previdni, saj vas lahko nekaj negativno preseneti.

VODNAR

Nikakor se ne morete odločiti, kako se nekomu, ki vas bega, odzvati. V službi se namesto, da ste uporniško naravnani držite pravil, ki jih že dobro poznate, tudi če vam ne bodo všeč. 

RIBI

Zbrani boste in z energijo Prvega krajca zelo odločni, zato vam tokrat, karkoli boste počeli ne bo spodletelo. V odnosih ne bodite preostri, tudi zaradi splošne napetosti, ki bo prisotna.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.