Magazin > VIP
5524 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 14. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Z energijo konjunkcije med Luno in Jupitrom boste prepričani, da lahko dobite kar želite.

Usmerjeni boste v neposredno zadovoljevanje  potreb. Prihaja želja po varnosti in stabilnosti, prav tako pa se prebuja občutek, ki vas v prihodnosti vodi k spremembam. Pomembne bodo stvari, zaradi katerih se boste v trenutku dobro počutili. Na področju čustev si boste želeli harmonično ravnovesje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Preveč časa boste porabili za nekaj, kar se bo nepričakovano zakompliciralo. Izrazite z energijo lune v biku svoje mnenje, saj imate možnost, da vse usmerite tako, kot vam ustreza.

BIK 
Ne zapletajte se tam, kjer že vnaprej veste, da bi lahko izgubili. Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo več poguma in predrznosti, saj vas vpliv lune v vašem znamenju usmerja k stabilnosti.

DVOJČKA 
Poslovno področje bo zahtevalo veliko energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s sodelavci, vendar se boste namesto v razprave raje umaknili in vse skupaj postorili v tišini.

RAK 
Ljubezenske zvezde vam prinašajo zanimive zgodbe, ki se vam bodo na prvi tren zaradi simpatične vsebine zdele prelepe, da bi bile resnične. Pri vezanih bo napočil pravi trenutek za več strasti. 

LEV 
Storite na področju čustev pogumen korak in ne dovolite, da bi morala nasprotna stran brati med vrsticami. Popolnoma se boste sprostili in povedali svoje mnenje brez ovinkarjenja.

DEVICA 
Vse lahko uresničite, saj boste z energijo lune v biku prebudili občutek, da ste na pravi poti. Lahko si zastavite več obveznosti kot doslej, tudi zato, ker boste imeli dovolj energije.

TEHTNICA 
Nikar  nestrpno ne prehitevajte, raje počakajte do trenutka, ko boste našli prave besede in odgovore. Previdno tudi glede družinskega dogajanja, ki tokrat ne bo najbolj složno.

ŠKORPIJON 
Potrudite se ujeti trenutek in storiti več tam kjer bo to potrebno. Ljubezen bo področje, v katerem ta trenutek ne morete ničesar načrtovati, pripravljati ali predvidevati. Zato se prepustite.

STRELEC 
Z nekom razmišljata podobno, zato prisluhnite zanimivemu predlogu, ne držite se nazaj. Presenečeni boste, saj vam energija lune v znamenju bika prinaša veliko lepega. 

KOZOROG 
Na trenutke boste zmedeni, saj bo v zraku nekaj več nenavadnih vprašanj. Krajši zastoj se lahko zgodi na področju čustev le zaradi ljubosumja, ki se ga skušajte čim prej znebiti.

VODNAR 
Na področju kariere in financ se vrtite v krogu in ne najdete pravih besed, da bi se z njimi postavili zase. Vse se vam bo zaradi napetosti, ki vas bo dražila zdelo veliko bolj zapleteno, kot je v resnici.

RIBI 
Združite prijetno s koristnim in poskusite priti do pomembnih informacij, ki vas bodo napolnile z zadovoljstvom. Z nekom, ki vam je všeč se bosta povezala, ter morda naredila kakšen korak v smeri zbližanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.