Magazin > VIP
10637 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 26. junija 2024

horoskop Profimedia
Na ljubezenskem področju se lahko v notranjosti prebudijo dvomi, ovire in nerazumevanje.

Rešite tisto, kar se da rešiti, ostale zadeve pa pustite pri miru. Pozorni bodite, da ne bodo pripombe, ki bodo razlog trenutnega nezadovoljstva, preveč sarkastične in da boste po najboljših možnih močeh zadovoljni sami s sabo. Svoje meje boste znali na vseh področjih zelo dobro začrtati, tako da jih nihče ne bo mogel premakniti (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Notranje boste na čustvenem področju zaradi lune v znamenju rib nemirni. Morda bo razlog to, da vam bo nekdo obudil spomin na dogodke iz preteklosti, ki se še vedno niso povsem zacelili. 

BIK

Posvetili se boste reševanju nalog ter težav, ter skupaj s sodelavci želeli poiskati pravo odločitev za prihodnost. Na prvem mestu bo z luno v znamenju rib odlična sposobnost prilagajanja.

DVOJČKA 

Odločno stojte za svojimi načeli in ne dovolite, da vam nekdo narekuje drugačna pravila. Zaupajte svojim občutkom, s katerimi boste zaradi prebujene intuicije dosegli svoje zastavljene cilje.

RAK

Dan bo primeren za razčiščevanje vseh tistih odnosov, ki v zadnjem času niso najbolj stabilni. V kolikor morate prebiti led v občutljivi situaciji, izberite optimistične predloge in rešitve.

LEV

Označili vas bodo, da ste najbolj vztrajni in bolj kot ostali pripravljeni čakati na rezultate. Kompliment vam bo dvignil ego, zato boste sposobni opraviti tudi najbolj zoprne stvari z nasmeškom.

DEVICA

Nekdo se bo spotaknil ob nekaj, v kar močno verjamete. Zelo malo možnosti je, da bi to storil nalašč, zato mu nikar ne zamerite. Ne računajte na prilagajanje, vendar ne zabredite v nesporazume.

TEHTNICA

Z energijo lune v znamenju rib ne boste imeli pretirane potrebe po druženju, kar lahko pokažete na neprijazen način. Vezanim tehtnicam bodo na plano silila nerazčiščena čustva.

ŠKORPIJON

Presenečeni boste, saj vam bo končno šlo zelo dobro pri finančnih odločitvah. Posvetite se projektom, ki vključujejo vlaganja na daljši rok, saj bo intuicija z luno v ribah nadpovprečna. 

STRELEC

Nestrpno boste hodili sem ter tja, saj boste pričakovali odločitev, od katere bo v prihodnosti na področju kariere marsikaj odvisno. Ne dovolite, da drugi vplivajo na vas in se vpletajo v vaše odločitve. 

KOZOROG 

Zaradi neodločnosti, ki jo prebuja luna v ribah se skrbno pripravite tako na slabšo, kot tudi na boljšo možnost razpleta določene situacije. Če vam karkoli ne bo jasno ne ugibajte, ampak vprašajte.

VODNAR

Intenzivno boste z luno v znamenju rib razmišljali o morebitnih spremembah, s katerimi bi lahko delovali bolj stabilno. Obremenjeni boste s stvarmi, ki vas čakajo, predvsem pa z odnosi na delovnem mestu.

RIBI 

Finančne zadeve bodo zahteven zalogaj, ki vam ne bo dal miru, dokler se ne boste z nekom odkrito pogovorili tudi o drobnih podrobnostih. Bodite jasni in odločni, kar niti ne bo preveč težko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.