Magazin > VIP
3290 ogledov

Dragičeva izbranka razkrila romantičen trenutek z Goranovega slovesa

Night of the Dragon Goran Dragić Saša Despot
Kar pred vsemi sta si tako izkazala ljubezen.

Kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić je v soboto v Stožicah na spektakularen in veličasten način s poslovilno tekmo sklenil športno pot. Vstopnice za poslovilno tekmo, na kateri se je trlo nekdanjih in zdajšnjih zvezdnikov košarke, so bile razprodane v rekordno hitrem času, Dragić pa je s tekmo zbiral finančna sredstva za mlade iz ogroženih okolij. Skozi tekmo, ob praktično vsaki minuti odmora ali prekinitvi, so navijači poleg košarkarskih vragolij spremljali tudi razne točke, s katerimi so se poklonili in presenetili ljubljenega Gogija.

Spektakla se je udeležila tudi Dragićeva izbranka Greice Murphy, ki je blestela v rdeči svetleči obleki. Med tekmo je strastno navijala za svojega izbranca, Goran pa se ji je zahvalil tako, da ji je pred vsemi na usta poklonil romantični poljub. “Čestitke enemu in edinemu Zmaju,” je zapisala pod ljubko fotografijo. 

Goran Dragić Greice Murphy | Avtor: Threads Threads

Dragić je sicer v ligi NBA odigral več kot tisoč tekem in dosegel 13.448 točk, v dresu Slovenije je zbral 90 nastopov. Bil je član prve peterke na dveh evropskih prvenstvih (2013, 2017), 2014 je pristal v tretji peterki lige NBA in obenem prejel naziv za igralca, ki je najbolj napredoval. Leta 2018 je kot prvi Slovenec igral na tekmi zvezd lige NBA ter bil štirikrat igralec tedna lige. 

Njegovo zlato obdobje je bilo med letoma 2013 in 2018. V rednem delu lige NBA je takrat odigral 374 tekem, v povprečju dosegal 17,7 točke in 5,4 podaje. Izjemno obdobje je 2017 nadgradil z zlato medaljo na evropskem prvenstvu v Istanbulu in nazivom najkoristnejšega igralca prvenstva.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:47 26.avgust 2024.

    Lahko bi dobil mlajšo