Magazin > VIP
59 ogledov

Dva zvezdnika skočila v zakon

Rose McGowan Davey Detail FameFlynet
Rose McGowan in Pharrell Williams sta se poročila.

Pharrell Williams | Avtor: FameFlynet FameFlynet
V soboto se je z umetnikom Daveyjem Detailom poročila igralka Rose McGowan. Parček je na poroko, ki je potekala v Los Angelesu, povabil približno 60 ljudi. Kot je povedal eden od svatov, je bila ceremonija "čarobna".

Štiridesetletnica je bila sicer zaročena že dvakrat. Leta 2001 je končala triletno zvezo s pevcem Marilynom Mansonom, leta 2009 pa dveletno zvezo z režiserjem Robertom Rodriguezom.

Tudi Pharrell Williams poročen

V soboto se je poročil tudi glasbeni multitalent Pharrell Williams. Manekenki Helen Lasichanh je večno zvestobo obljubil v botaničnem parku v Miamiju. Mladoporočenca je čakalo tudi presenečenje. Na njuni poroki sta namreč nastopila Usher in Busta Rhymes.

Golobčka naj bi bila poročena že od avgusta. Kot poročajo, sta prvič pred oltar stopila v Franciji. Ker ob njima ni bilo vseh prijateljev, sta se odločila še za poroko v ZDA. Med povabljenci so bila seveda tudi številna zveneča imena iz sveta šovbiznisa. Med drugim so prišli Jay-Z, Gwen Stefani in David Guetta.

Največja zvezda poleg zakoncev Williams pa je bil njun štiriletni sin Rocket.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.