Magazin > VIP
1593 ogledov

Eden bolj zaželenih Slovencev naj bi ljubezen iskal na Tinderju, to je povedal!

miha hercog Instagram
Je obrnil nov list?

Metropolitan je pred kratkim poročal, da naj bi Miha Hercog, bivši mož pevke Saše Lendero, obrnil nov list v življenju in iskal ljubezen na Tindru. 45-letnik naj bi imel profil z imenom 'M'.

A gre le za novo zlorabo imena in fotografij. "To je še en 'fake' profil. Jaz jih redno prijavljam, pozivam pa vse, ki zasledijo profil z mojimi fotografijami in imenom, da ga prijavijo, ker to nisem jaz. Na ljubezenskem področju pri meni ni nič novega," je za Žurnal24 povedal Hercog.

Miha je sicer pred dnevi na Instagramu objavil fotografijo z mladenko, za katero so mnogi mislili, da je njegovo novo dekle. Izkazalo se je, da je to njegova 15-letna hčerka Aria. Fotografijo si oglejte TUKAJ

Žrtev spletne zlorabe je bila pred kratkim tudi voditeljica Ana Praznik, in to že drugič. Tudi tokrat so hekerji njeno ime zlorabili za promoviranje kripto platforme Neoprofit, kjer naj bi Ana služila tudi 500 evrov na uro, ‘ne da bi se sploh premaknila s kavča’. "To se mi zdaj dogaja že drugič. Prvič se je zgodilo pred enim letom in takrat je policija rekla, da so tu nemočni, saj je zloraba imena izvirala iz Islandije in kaznivega dejanja v Sloveniji zaradi tega ne morejo preganjati. To je generirano besedilo, v njem samo spreminjajo imena," je pojasnila Ana.

Podobno se je zgodilo tudi pevki Rebeki Dremelj in voditeljici Ani Marii Mitić, ta naj bi promovirala keto tablete za hujšanje. Kaj vse je naredila, da bi zlorabo ustavila, preberite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.