Magazin > VIP
70779 ogledov

Eden naših najlepših parov priznal, da so bili začetki burni

Maja Pinterič Facebook
Danes imata trden partnerski odnos, zato želi voditeljica s svojim znanjem in izkušnjami do tega pomagati tudi drugim.

Maja Pinterič Kolarević, nekdanja radijska in televizijska voditeljica ter Playboyevo dekle in Gregor Kolarević, nekdanji košarkar, ki smo ga pred leti spoznali v resničnostnem šovu Bar, sta srečen par že vrsto let. Zvezo sta lansko leto okronala s poroko, še pred tem pa z rojstvom hčerke Lune

Čeprav veljata za enega najbolj zaljubljenih znanih parov, pa Maja odkrito pove, da so bili začetki burni. "Ko sva midva začela, je bilo burno iz vseh strani. Okolica se je čudila, kako sva pristala skupaj, saj prihajava iz različnih svetov. A ker sva se pogovorila in dogovorila o osnovah, lahko najin odnos temelji na zaupanju. Danes imava močan odnos, sva tim in si pomagava v dobrem in slabem, tako kot veleva tudi zakonska zveza," pravi Maja.

Maja je v nedavnem podastu priznala, kje v zvezi se jima je z Gregorjem "zatikalo". To se je začelo kazati z rojstvom njune hčerke Lune, ko nista bila več le partnerja, temveč tudi starša: "Prvo leto mi je bilo res težko, ker nisva bila več samo midva. In jaz sem res bila strašno strašno zaljubljena, še vedno sem, in mi veliko pomeni, da imava svoj čas. Da sva še vedno midva. Zato sem se naučila oziroma bila prisiljena, da si vzamem čas zase, čas za partnerja. Da imava lahko urico zase, se spočijeva in je to to." Povedala je tudi, da si čas za uživanje in ogled serij privoščita zvečer, ko hčerka zaspi, kar jima omogoča dobra rutina ter dejstvo, da imata zraven taščo, ki lahko prevzame del skrbi. Kadar se odločita za vikend izlet, pa na pomoč pri varstvu priskočijo Majini starši.

Po porodu se je Maja sicer umaknila iz medijskega sveta, danes je mojster in učitelj reikija. Organizira pa tudi različne delavnice, kmalu prav partnersko delavnico, saj vidi, koliko nesoglasij je med ljudmi in partnerji. "Pomembno je, da znamo iti skupaj tudi čez slaba obdobja. Da razumemo, kako deluje ženska in kako moška energija. Kako gledati na obe in nekaj načel, kako se podpirati za lepši odnos," o tem, kaj bo predajala na partnerski delavnici, pove Maja.

"Včasih sami nismo dovolj pametni ali smo že preveč izžeti, utrujeni, žalostni, depresivni, da bi prepoznali rešitev. Zato nam tu pomagajo energije, da odpravijo nezavedno, nevidno. Da odpravijo vse odnose, ki nam več ne služijo, vse slabe navade, ki niso poštene do nas in do drugih, da nam pomagajo najti pot do večjega zaslužka in predvsem do naše dharme - življenjskega smisla. Do dobrega zdravja, čiste duše in zaslužene ljubezni," je lansko leto razložila o pomoči, ki jo ponuja.

Mojstrica reikija pa se morda kmalu vrača tudi o voditeljski vlogi, a kaj več zaenkrat še ni želela razkriti. 

Komentarjev 4
  • ivo5 04:04 23.junij 2024.

    Pfej in poden od te objave in podobno...očitno nimate kaj objavljati... tale uredniška politika je šla v maloro.

  • jezero 11:32 22.junij 2024.

    Še v naši ulici je samo šest ali sedem takih parov, med samimi znanimim Slovenci!

  • Grof 10:39 22.junij 2024.

    Med 1 400 000 Slovenci sta zagotovo najlepši par Golob in njegova ljubica Tina, takoj za njima, Marko potrč in njegova, cvetober slovenske politike Nataša Sukič v objemu nase priklenjenim migrantom in kje ste našli Majo in Gregorja mi nič ...prikaži večč jasno, prvič slišim za njiju

Sorodne novice