Magazin > VIP
1285 ogledov

Eden redkih filmarjev, ki javno obžaluje spolno nadlegovanje

Casey Affleck Profimedias
Oskarjevcu je žal.

Igralec in filmski ustvarjalec Casey Affleck, ki je bil leta 2017 na oskarjih nominiran za glavno moško vlogo v filmu Manchester By The Sea in zmagal, se na sodišču sooča z dvema civilnima tožbama. Leta 2010 je na snemanju filma I'm Still Here namreč spolno nadlegoval članici ekipe, kar tudi javno obžaluje in je s tem eden redkih spolnih prestopnikov hollywoodske filmske industrije, ki javno obžaluje svoja dejanja. Casey je povedal, da priznava, da je bilo njegovo obnašanje skrajno neprofesionalno. 

Pravi, da resnično obžaluje, da mora to reševati na sodišču ter da si želi, da bi stvari lahko rešil drugače. "Sovražim to, res je ponižujoče, nikoli prej še ni bilo pritožb čez mene in težko se spopadam s tem. Prav tako se ne strinjam z vsem, kar je bilo o meni povedanega. Vendar potrudil se bom, da stvari popravim. /…/ Moje obnašanje in obnašanje, ki sem ga dovolil drugim, ni bilo profesionalno. Res mi je žal," je priznal igralec, ki pravi, da se je v času gibanja #metoo (tudi jaz op. a.), ki so se mu pridružile številne hollywoodske igralke, žrtve spolnih nadlegovanj, naučil zares veliko, da pa si želi priložnosti, da gre z življenjem naprej, saj se ne smatra za največje zlo na tem svetu. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.