Magazin > VIP
9890 ogledov

Ema 2018: Za dramo pevca Orterja ni vedel skoraj nihče

Klemen Orter Mediaspeed
Orter. Tri dni pred predizborom Eme 2018 se je zgodilo to.

Preteklo soboto se je za vstop v finale Eme 2018 potegoval tudi pevec Klemen Orter, ki je na odru presenetil predvsem s stajlingom. Orter je verjetno vesel, da je bila to glavna tema tviterašev in da očitno nihče ni opazil, kako bolan je bil na odru.

Za to mu lahko zaploskamo.

Mladenič je namreč tri dni pred predizborom hudo zbolel. Kot je izvedel pred dvema dnevoma, ima pljučnico. "Res sem se slabo počutil, a za počitek ni bilo časa. Vaje so bile zelo naporne in res smo garali, da bi bil nastop čim boljši. A me je na koncu glas prvič v življenju pustil na cedilu. Kašljal sem, bolezen pa me je pahnila v hripavost,“ je za Žurnal24 povedal Orter in dodal, da so morali pesem zaradi bolezni tik pred nastopom spremeniti. "Slišalo se je, da nisem užival in da nisem bil vesel, a v tem trenutku, ko je prenos oddaje v živo, ne moreš narediti praktično nič. Lahko se le potrudiš po svojih najboljših močeh.“

Orter je sedaj na antibiotikih in počasi okreva. Na ponesrečeni nastop pa še ni pozabil. "Vsem sem se opravičil,“ je za naš portal še povedal in hudomušno dodal, da bo leto 2019 zagotovo boljše.

Želimo mu hitro okrevanje.

Nika Zorjan ema 2018 Magazin Ema 2018: Nika Zorjan po Emi jokala

 

Komentarjev 2
  • matermila 12:44 25.februar 2018.

    Topli.

  • Janez_53 08:51 22.februar 2018.

    Očitno tudi crknjen pes okoli vratu ni pomagal.