Magazin > VIP
304 ogledov

Erazem dobil sina

erazem b. pintar Facebook
Erazem B. Pintar in Teja Jeras Pintar sta postala ponosna starša malega Leva Oscarja.

"Mladič na svetu, lušten, faca, Teja OK, ob treh jih grem spet pogledat ... Priznam, za dve minuti so se mi vlile solze in niti divji konji jih ne bi mogli zadržati ... grem pit ...," je danes na svojem Facebook profilu zapisal ponosni očka Erazem B. Pintar.

Lev Oscar je na svet prijokal danes zjutraj, Erazem pa je bil seveda malce nervozen že na predvečer poroda, ko je preko Facebooka sporočil: "Ljubeznivo naprošam, če mi ne pošiljate elektronskih sporočil 'Kako se počutiš?' oziroma 'Kako si?', ker me nervirajo. Jutri (če bo vse OK) v roke dobim neko nebogljeno, jokajočo pizd***, ki me bo naslednje četrt stoletja hotela navijati okrog prsta in mi delala skrbi, na katere nisem navajen. Evo, tako sem!!!"

Očitno pa otročiček ni edina novost v Erazmovem življenju. Ime njegove izbranke po novem krasi tudi priimek Pintar. Sta se golobčka pred rojstvom sina poročila ali pa je Teja le dodala partnerjev priimek?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.