Magazin > VIP
9273 ogledov

Erotične delavke razkrile najbolj čudne situacije, ki so jih doživele v službi

seks, ljubezen Profimedia
Nekatere izkušnje so resnično čudaške ...

Spolne delavke so razkrile najbolj nenavadne trenutke iz svojih služb. Uporabnik Reddita jih je namreč prosil, naj opišejo svoja najbolj neprijetna srečanja in ni jih bilo sram razkriti podrobnosti. Nekatere izkušnje so smešne, obstajajo pa tudi zelo neprijetne. To so njihove izpovedi: 

"Imela sem stranko, ki je vedno prosila, da od mene kupi rabljene kondome, potem ko sem imela spolne odnose z drugimi moškimi. Plačal mi je 500 dolarjev, kadar sem mu jih poslala po pošti. Nekoč sem ga vprašala, kaj bo naredil s kondomi. Rekel je, da spermo poje. To mi je bilo smešno, hkrati pa mi je postalo slabo ob misli, da bo jedel tujo, staro spermo."

"Včasih sem bila dekle za seks kamero. Bila sem na kameri s 75-letnim tipom, ki je samo želel, da ga gledam, kako gol sesa stanovanje. V roki je imel pivo in vsakih pet do deset minut prišel pred kamero in me vprašal, če bi ga še vedno gledala. Jaz sem se nasmehnila in rekela 'da' ter ga po dve uri gledala, kako sesa, preden sem se tako naveličala, da sem mu nehala odgovarjati. Ampak takšne stvari te spravljajo ob pamet."

"V zgodnjih 2000-ih sem bil striptizeta. K nam je prihajal tip, ki je v klub prišel s svojim psom in ga nosil na prsih. Plačal nam je za ples v naročju in ves čas držal psa na prsih."

"Nekoč sem imela moškega, ki je gol ležal pod tušem. Prosil me je, naj se slečem, stopim noter, se postavim nad njega in se polulam nanj, medtem ko je imel odprta usta. To sem naredila nekajkrat, a nazadnje je hotel, da se mu podelam na prsa, tega ne bi mogla storiti, niti za 300 dolarjev ne. Bil je zelo užaljen in nikoli več me ni poklical."

"Moški je prišel v mojo hotelsko sobo, najprej se je obnašal normalno. Potem mi je rekel, da je germofob (strah pred bacili), in me vprašal, ali je v redu, če nosim obleko, ki jo je naredil. Bila je iz lateksa z eno samo izrezano luknjo."

"Naročnik OnlyFans me je nekoč prosil, naj se posnamem, kako prdim. Ne morem reči, da me je sram te zahteve, vendar se ni ustavil pri tem. Želel je res mokre prdce. Ali obstajajo ljudje, ki ne samo, da lahko prdnejo na ukaz, ampak celo mokre prdce. Ni treba poudariti, da sem zavrnila zahtevo."

"Delala sem kot striptizeta v mestu, kjer je moj stric delal kot policist. Neke noči je s prijatelji prišel na fantovščino. Videla sva se in prosila sem ga, naj očetu ne pove, da me je videl tam, on pa: 'Nikar ne reci, da si me ti videla tukaj.' Ves čas, ko so bili tam, sem sedela v kotu in prosila svoje kolegice, da so plesale zanje."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 11:01 16.junij 2024.

    Ko tole bereš , dobiš občutek , da je več pametnih v norišnicah , kot pa izven njih.

Sorodne novice